Om Mevento

Mevento startades likt alla bra idéer - som en skiss på en servett när en trollkarl och en webbutvecklare träffades över en kall öl. Efter en lång pandemi som slagit hårt mot nöjesbranschen, så fanns det tid att reflektera över hur man kan förbättra situationen för alla frilansande underhållare och roddare.

Som för de flesta småföretagare, så är marknadsföring och försäljning ett nödvändigt ont för att få arbeta med det man gör bäst. Men som branschen ser ut idag är det en väldigt spridd marknad, med en stor mängd eventbolag och entertainers som jobbar under hård konkurrens och med få samarbeten. Detta blev fröet till Mevento.

Inte långt därpå satte jag igång att programmera denna marknadsplats, med förhoppningen att samla alla inom event under ett och samma tak. Genom gemensam marknadsföring och en tydlig webbplats underlättar vi både för festarrangörerna att hitta den bästa underhållningen, och den ensamma entertainern att få fler välbetalda uppdrag.

Vi är ännu tidigt på resan, men jag har flera decennier av erfarenhet inom utveckling och marknadsföring som jag nu drar full nytta av på vår väg mot ett roligare Sverige. Bli en del av äventyret!

Daniel Nikolajsen & Fredrik Karlsson